Kontorrengøring i Århus og omegn

Rengøring af kontorer og andre erhvervslokaler

Det handler om kvalitet
Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale 
Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser
Og fleksible på tid

Få et godt indeklima 

Med kontorrengøring fra Risskov Rengørings Service, får I rene kontorer og et sundt indeklima. Vi udfører kontorrengøring for erhverv med fokus på at levere en fleksibel rengøringsløsning med udgangspunkt i jeres behov.

Hvad indbefatter kontorrengøring?

  • Støvsugning og gulvvask
  • Aftørring af flader, paneler mm.
  • Rengøring af toliet og tekøkken
  • Tæpperens mm.

Du er velkommen til at kontakte os på 41 11 71 96 eller via kontaktformularen, hvis du skal bruge en pålidelig leverandør af kontorrengøring i Århus og omegn.

Rengøring mindsker sygdom

Støv kan være med at sænke luftkvaliteten på et kontor og bakterier kan gøre medarbejderne syge. Overvej hvor meget dit skrivebord bruges hver dag. 

Bakterier har ideelle forhold ved skrivebordet og kontoret generelt. Derfor er det vigtigt at få en grundig samarbejdspartner til jævnlig kontorrengøring.

Rengøring af høj kvalitet

For os er rengøring et spørgsmål om at have øje for detaljerne. Det handler om at komme ud i hjørnerne og gøre rent til bunds. Ellers kan støv og bakterier gemme sig og forringe indeklimaet. 

Vi har strenge kvalitetskrav og sætter en ære i at levere rengøring af højeste kvalitet. Ydermere bruger vi så vidt muligt svanemærkede produkter, hvilket øger luftkvaliteten, fordi vi undgår stærke kemikalier, der kan påvirke arbejdsmiljøet eller fremkalde allergi.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.